sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Romeo eläinlääkärissä


Romeon kutina jatkui yhä, joten kävimme eläinlääkärissä. Romeo pääsi testaamaan melko uutta lääkettä saadessaan ensimmäisen pistoksen Cytopoint-injektiohoitoa, jonka pitäisi poistaa kutina ilman kortisonin sivuvaikutuksia. Lääke on aika merkittävä uutuus ja ymmärtääkseni melkoisen tehokaskin. Nonon aikaan tällainen lääke olisi ollut enemmän kuin tervetullut ja parhaimmillaan se olisi voinut muuttaa koko Nonon elämän. Nonollehan ei sopinut kortisoni eikä Atopica-lääkityskään sivuvaikutusten takia ja kutina oli jatkuvaa. Romeollahan taas kortisoni on ollut erittäin hyvä ja toimiva lääke. 

Samalla otettiin myös, kilppari- ja verikokeet sekä crp-arvo. Arvot olivat kaikki hyvät, kutinakin tuntuu ainakin hetkellisesti kadonneen, joten Romeo sai ns. terveen paperit. Kuten aina ennenkin eläinlääkärissä, Romeo käyttäytyi kauniisti. Sai myös kehuja komeasta ulkomuodostaan.



Kutinataulukon mukaan, tämän kutinaepisodin alkaessa oltiin Romeon kanssa asteikossa 10. Nyt kun lähdettiin hakemaan kutinaan uudelleen apua, oltiin kohdassa kuusi, joten tilanne on mennyt selkeästi parempaan suuntaan. Nono-westien kanssa oltiin lähes koko ajan tuolla 10:ssä.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti