perjantai 26. elokuuta 2016

Haasteita


Hakutreeneissä tiistaina teemana vaatiminen ja suorat pistot tyhjille lähetyksissä. Aika monta kertaa jouduin uusimaan lähetyksen koska Myy tarjoili hävyttömän huonoja pistoja... Pistot olivat lyhyitä kaarroksia, jotka eivät vahingossakaan menneet suoraan. Vaatiminen ei ollut Myyn mieleen. Turhauma näkyy lisääntyneenä äänen käyttönä ja siihenkin pitää nyt sitten puuttua. Saatiin vähän hämättyä Myytä niin, että maalimies muka lähti toiselle puolelle, vaikka tulikin sieltä pois kun lähetin Myyn ensin toiselle puolelle. Valeita ei kuitenkaan tehnyt missään vaiheessa ja löydöt edelleen hyvät, joten täytyy nyt vaan jaksaa vääntää, että saataisiin jonkinlaista parannusta aikaiseksi myös tyhjille.



Jatilla oli keskiviikkona Avoimet Ovet-tapahtuma, jossa olin talkoilemassa ja kisaamassa agilityn parikisassa L.n kanssa. Ilma suosi ja porukkaakin oli paikalla runsaasti. Mätsäri toi odotetusti väkeä. Lelukoirien kanssa oikean agilityradan meneminen oli kovasti lasten mieleen puffetista saatavien mokkapalojen lisäksi. Agilityn parikisa, jossa konkari ja kokematon tekevät radan joukkueena, oli myös suosittu yleisölaji.



L. ei siis ole koskaan aikaisemmin tehnyt agia ja rataan tutustuminen tehtiin yhdessä. Annoin joitakin vinkkejä Myyn ohjaukseen ja L. sanoikin aika pian, että osaa jo radan, joten ei käytetty rataantutustumiseen paljoakaan aikaa. L. aloitti. Rata meni todella hienosti ja virheettä kunnes putken jälkeisellä hypyllä L. sijoittui väärälle puolelle estettä jääden Myyn juoksulinjan eteen, jolloin Myy suoritti esteen väärältä puolelta saaden tästä hylyn. Meille radalta nolla. Uusinnalla L. veti tosi hienon nollaradan ja mulle 10 vp. kun Myy teki putkilta kiellot... Meidän perheessä kannattaisi ehkä tehdä ohjaajan vaihdos. :) Oli kyllä hauska ilta!



Torstaina kävin hallilla tekemässä keppitreenejä ja kontakteja. Myyllä ei ollut pienintäkään epävarmuutta kepeille menossa oli kulma millainen tahansa! Kepit se osaa varmasti ja hyvin. Miksi kepit eivät nyt sitten suju kisoissa samalla tavoin kuin mitä treeneissä? En kuitekaan mielestäni ohjaa koiraa eri tavalla enkä mielestäni esim. jännitä agikisoissa. Joka tapauksessa aika turhauttavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti