keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Ei mennyt kuin strömsössä...

Viikko aloitettiin hakutreeneillä. Treenit menivät pitkästä aikaa aika lailla penkin alle... onneksi kuitenkin vaan yhden maalimiehen kohdalla ja hyvä, että tämä tapahtui treeneissä eikä kokeessa. :) Myy haki maalimieheltä hyvin rullan, mutta näytölle vei jostain kumman syystä sinne missä minä olin aiemmin ollut piilossa! Tuonne oli jäänyt pressusta suikale ja Myy ilmaisi selvästi tämän suikaleen! Vähän pakkoneuroottinen kun on, teki tätä kolmasti ennen kuin ääniavulla saatiin menemään maalimiehen luo, josta oli koko ajan hakenut hyvin rullan. Loppurata kuitenkin normitoimintaa, joten ei nyt maalailla piruja seinille.

Tiistaina ennen osteopaatilla käyntiä käytiin Myyn kanssa tekemässä lyhyet aksatreenit. Tehtiin viikkorataa osissa ja erillisinä takaakiertoja. Takaakierrot alkavat sujua paremmin kun on käytetty rimaa apuna. Malttaa hypätä paremmin.



Osteopaatilta saatiin varsin mukavia uutisia. Ei oikeastaan juuri mitään jumeja missään! Monipuolinen tekeminen on koiran kropalle hyväksi. Voidaan siis jatkaa harrasteluja hyvillä mielin. Nyt Myylle ansaitut lepopäivät. Viikonloppuna jatketaan kisojen ja treenejen merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti